Cookie- och Sekretesspolicy


Linoleumgolv

 • Värm upp limmet

  Värm upp limmet

  14/06 VIDEO: Om du inte upptäcker det lösa hörnet på linoleumplattan förrän limmet har härdat kan du trots allt rätts till felet, med hjälp av det här knepet. Du har 24 timmar på dig.

 • Klicka dig till ett nytt golv

  Klicka dig till ett nytt golv

  19/02 Linoleumplattor som klickas ihop är det enklaste sättet att få ett snyggt, slitstarkt linolueumgolv. Och det finns massor av färger och variationer.

  Svårighet 2/4
 • Rekordsnabbt linoleumgolv

  Rekordsnabbt linoleumgolv

  21/01 Det snabbaste sättet att få ett nytt linoleumgolv är att lägga plattor som klickas ihop. Det går inte bara rätt snabbt – det är också relativt enkelt. Linoleum är en både snygg och praktisk golvbeläggning och det finns massvis av färger och mönster att välja bland.

  Svårighet 2/4
 • Linoleumgolvet klickas ihop

  Linoleumgolvet klickas ihop

  13/12 Linoleum kan precis som trä förses med not och spont och därmed klickas ihop till ett golv. Linoleum är perfekt i både kök och allrum men kan användas i hela bostaden. Inte nog med det läggningen går mycket lätt. Se här hur du lägger ett köksgolv på en arbetsdag och hur du lätt klarar både små och stora problem under arbetet.

 • Schackrutigt golv

  Schackrutigt golv

  13/12 Linoleum är ett utmärkt material till köksgolvet. Det är slitstarkt, praktiskt och dessutom snyggt att se på. Linoleum är en naturprodukt som lätt klarar de krav man stället på ett lättskött köksgolv. Se här hur du förbereder läggningen och hur du steg för steg lyckas med att lägga plattorna diagonalt och schackrutigt.

Linoleumgolv

Ett linoleumgolv är slitstarkt, lätt att underhålla och mjukt att gå på. Det är dessutom väldigt enkelt att lägga linoleumgolvet själv.


Linoleum för golvbeläggning tillverkas genom att man blandar ett antal naturliga material, som det finns gott om. Det gynnar både naturen och din inomhusmiljö.


Det lättaste sättet att lägga linoleumgolv är att använda klickplattor. Det är både snyggt och praktiskt, och du bestämmer själv vilka nyanser du vill kombinera. Många väljer att ha linoleumgolv i köket, eftersom det är lätt att rengöra och underhålla. Linoleumgolv finns i stort sett i alla färger, så det är enkelt att hitta ett golv som passar i ditt kök – oavsett om du vill ha färgprakt, klassiska schackrutor eller en diskret nyans.

Linoleumgolv – gör det själv

Det är som sagt lätt att själv lägga ett linoleumgolv. Här på sidan har vi samlat ett antal artiklar, som ger dig inspiration och vägledning så att du kan lägga linoleumgolvet på egen hand.

Beställ vårt gratis nyhetsbrev

Tillgång till alla artiklarna

Tillgång till alla artiklarna

För endast 19 kronor får du tillgång till över 1500 expert-guider.

Gør Det Selv Forum

Senaste i forumet

Angående sot på braskaminens glasluckor

Hej! Här kommer ett supertips. Igensotade ...

Förråd till brädor o plankr

Efter en del byggande blir det en del plankor ...

Arkivet

Lite frågor och synpunkter på arkivet. 1. ...

Luftspalt på stående panel

Hej! Jag renoverar ytterväggen på en gammal ...

Mest lästa i forumet

Bygga bänkbord

Hej på er,Någon som vet om GDS har haft något ...

Trappa till entrén

Vill bygga en trappa enl bifogad bild. Finns ...

Pdf...

I egenskap av prenumerant blir jag blir jag ...

Var hittar jag en bra byggbeskrivning på träaltan?

Jag tänker bygga en träaltan på baksidan och ...

Gör Det Själv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss